Onze diensten

Warmtepompen

Een warmtepomp is een innovatief en duurzaam systeem dat in plaats van of samen met uw cv-ketel functioneert.

Zonnepanelen

onnepanelen zijn duurzaam dankzij het gebruik van het zonlicht. U genereert groene stroom en behaald ook nog een financieel voordeel.

Loodgieterswerk

Wij staan voor u klaar als het gaat om het aanleggen van riolering, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties.

Dak- en zinkwerk

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijfspand. Door de vele weersinvloeden die het moet verdragen is slijtage of beschadiging onontkoombaar. Lekkages

Airconditioning

Wij leveren efficiënte systemen aan particulieren en bedrijven. Er is voor elke ruimte een geschikt systeem. Er zijn tegenwoordig zelfs installaties verkrijgbaar die in staat zijn om seizoensafhankelijk te functioneren.

Verwarming

Uw huis of bedrijfspand kan op verschillende manieren verwarmd worden. Het is belangrijk dat de warmtevoorziening afgestemd wordt op de functie van de ruimte.

Sanitair

Bij het plannen of renoveren van een nieuwe badkamer moet ook aan de techniek gedacht worden. Als installateur werken wij samen uw plannen tot in detail uit.

Electrotechniek

Wij zijn een installatiebedrijf dat werkzaam is in onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw van woningen, kantoren, winkels en hallen/loodsen.